IT Business - økonomisystem til revisors kunder

IT Business er vores programmer til revisors kunde, som opfylder kundens behov for økonomistyring, i et perfekt samarbejde med revisors system.

IT Business Light Online
Ønsker revisors kunde selv at lave fakturaer og forestå sin egen bogføring, også af debitorer og kreditorer, skal du vælge IT Business Light, som er et online økonomisystem. Du kan levere den ønskede kontoplan til din kunde ved opstart, nårsomhelst modtage og indlæse din kundes data, og løbende udveksle posteringsark, i tilfælde af efterposteringer

Med IT Busines Light online økonomisystem får revisors kunder et system, som de kan tilgå alle steder fra, blot der er internet forbindelse. Revisor kan aftale med sin kunde at dele det 'login' han får tildelt, og dermed få adgang til kundens løsning og data. 

Hvis revisor bruger ReviSky eller RegnskabSky er adgangen til kundens data helt direkte fra IT Revisor.

IT Business Light Udbydersystem (Revisor ASP)
I denne løsning skal din kunde logge ind på din server, for at køre programmet. Du bliver hermed servicebureau for din kunde, som vil køre IT Business som Terminal Server løsning i samme database, som du bruger til kunden i din IT Revisor. Denne løsning anbefales til revisionsfirmaer med mange IT Business Light kunder. 

IT Business Kassekladde
Ønsker din kunde at indtaste kassekladdeposteringer, men at overlade videregående afstemninger og bogføring m.v. til revisor, er kassekladde programmet det rigtige valg. 

 

Business logo

 

Bestil IT Businesslock icon