Hvad kunderne siger om IT Revisor og Wolters Kluwer:

IT Revisor systemet benyttes dagligt af tæt på hvert tredje danske revisionsfirma - i alt ca. 4.000 brugere. Læs her hvad nogle af dem siger om os og vore produkter. 

møller madsen

"Vi bruger det totale revisorsystem IT Revisor fra Focus IT, som har været en af vores vigtigste samarbejdspartnere gennem mange år"

Læs her

Kontor Fyn

"Vi bruger IT Revisor Regnskab til alt fra bogføring og momsafregning til budget- og regnskabsudarbejdelse..."

Læs her

Kipp

"Focus IT a/s er den eneste leverandør, der har et komplet integreret revisorsystem..."

Læs her

Nordskov Revision

"En af de store fordele ved at være i skyen, er det samarbejde vi opnår med vores IT Business kunder"

Læs her

Kappelskov Revision

"Slutproduktet i form af et engelsk regnskab lever til fulde op til den standard, som vi kender gennem mere end 20 år som Focus IT kunder"

Læs her

BN Revision "IT Revisor anvendes som det centrale værktøj i forbindelse med revision og regnskabsudarbejdelse"
Læs her
Revision København "IT Revisor bliver af os anvendt på en daglig basis og assisterer os derfor med de fleste opgaver blandt andet på grund af fremragende løsninger, som er integreret i systemet"
Læs her

EKL revision

"Ved brug af Focus IT's standardkontoplan og rapporter, har vi færdige regnskaber på få minutter - vi skal kun sørge for den daglige bogføring"
Læs her

Actis Revisorer  

Registreret revisor og partner Bjarne Aalbæk: "Det er et komplet og professionelt system, som kan håndtere alle områder af vores virksomhed."
Læs her


Blicher Revision & Rådgivning  

Carsten Ottosen, Statsautoriseret revisor, Partner: "... vi kan genkende Focus ITs tankegang - et totalt IT system der indeholder alle arbejdsgange i et moderne revisionskontor."
Læs her

 PK revision

Statsautoriseret revisor Palle Knudsen. "Focus IT har givet os et system, der effektiviserer hverdagen og understøtter vores arbejdsgang på revisionskontoret."  Læs her

 Skovbo Revision

Registreret revisor Per Kristiansen: "IT Revisor opfylder vores behov med sine mange gode funktioner. Herunder et godt rapportsystem og en bogføringsfunktion, som vi mener er verdens bedste."
Læs her

 
Revision 2

Registreret revisor, Partner Uffe Langballe Jensen. "IT Revisor opfylder vores behov og krav til økonomistyring. Vi er glade for at have valgt en fleksibel løsning og en kompetent samarbejdspartner." 
Læs her

 Fyns Erhvervsrevision

Leib Falk Hansen, Statsautoriseret revisor: "Som tilbud til vore kunder har vi valgt IT Business Light ASP udbydersystem. En ægte hosted løsning på vores egen terminalserver. Vi undgår at bruge tid på dataudveksling og kunden kører altid i de nyeste data fra revisor."
Læs her


 Revisorerne Hages Gaard

Bente Bille, Registreret revisor: "Senest har vi taget IT Business Udbydersystemet i brug, og efter få måneder er flere end 50 af vores kunder tilsluttet. Fordelen for os er, at både vi og kunden kører i de samme data og dermed sparer tid ved dataudveksling."
Læs her

 JL Revision

Jes Larsen, Registreret revisor: "Vi vurderer, at IT Revisor har bidraget til en meget væsentlig forøgelse af vores lønsomhed, og samarbejdet med Focus IT har altid fungeret perfekt. Såvel program som leverandør kan varmt anbefales."
Læs her


 Meisner Revision

Jan Meisner, Registreret revisor: "Specielt kunne jeg fremhæve, at drømmen om det færdige 'tryk på en knap' regnskab her virkelig er realiseret..."
Læs her

 Revi-Midt Registrerede Revisorer

Dennis D. Jensen og Michael K. Andreasen, Registrerede revisorer, FRR: "Vi bruger Focus IT's standardløsninger i størst muligt omfang, idet vi som revisionsfirma ikke har kapaciteten til at vedligeholde alle systemer selv."
Læs her

 Revisionsfirmaet Lars Olsen

Lars Olsen: "Vi benytter ligeledes IT Business systemerne som tilbud til vore kunder. At det system vi arbejder på, taler samme sprog som vore kunders, betyder mindre tid til dataudveksling og mere tid til rådgivning."
Læs her