Kurser

Nyt brugerinterface – konverter til nyeste version
Kurset introducerer IT Revisors nye .NET platform, herunder brugerinterface, timeregnskab, opgavestyring, intern planlægning og interessenter frigivet som version 6.
Kurset er målrettet mod nuværende eller kommende brugere af IT Revisor, som ønsker at konvertere til IT Revisors nye .NET version.
Læs mere her.

Kvalitetsstyring – så nemt er det!
Kurset introducerer IT Revisors nye kvalitetsstyringssystem, opgavestyring og intern planlægning - .NET version 7. Konvertering til .NET version 6 skal være gennemført.
Kurset er målrettet nuværende eller kommende brugere af IT Revisor, som ønsker at konvertere til IT Revisors nye kvalitetsstyringssystem.
Læs mere her.

Erhvervsdrivende fonde og foreninger
Kurset gennemgår teorien for mindre erhvervsdrivende fonde og foreninger, både regnskabsmæssigt og skattemæssigt. Teorien omsættes til praksis med IT Revisor.
Kurset er målrettet nuværende eller kommende brugere af IT Revisor, som arbejder med fonde og foreninger.
Læs mere her.

Kurser i din virksomhed
IT Revisor kurser i din virksomhed
Ønsker du og dine medarbejdere et skræddersyet kursus tilpasset individuelle behov, er der selvfølgelig også mulighed for dette. Vi sammensætter gerne et kursus i samarbejde med jer, og kommer ud til jer og underviser.

Udnytter I IT Revisor optimalt?
For at hjælpe jer med at effektivisere jeres virksomheds arbejdsgange tilbyder vi et konsulentbesøg enten via fjernstyring eller i virksomheden, med henblik på at evaluere jeres brug af IT Revisor. Evalueringen munder ud i en rapport med forslag til optimering af procedurer og identifikation af kursusbehov.

Pris pr. kursus: 7.995 ekskl. moms.

Kontakt Focus IT