5. september 2014
100% vækst siden medarbejdere overtog Focus IT
Årsregnskab 2013/2014

Efter 9 år som medarbejderejet virksomhed kan Focus IT a/s igen præsentere et årsregnskab med vækst i omsætningen og et tilfredsstillende resultat på kr. 879.000 efter skat. Omsætningen har passeret 15 millioner og er dermed fordoblet siden medarbejderne overtog virksomheden i 2005.

Focus ITs marked er revisorfirmaer i Danmark, og dem er der blevet færre af igennem en længere årrække. Tendensen vil givetvis fortsætte i fremtiden og Focus ITs vækst er i høj grad opnået ved en solid udviklingsindsats og en fortsat fokuseret satsning på revisorfaglig ekspertise.

"Egen total udvikling og høj faglighed er grundlaget for vores solide fremgang, og efter de seneste års frafald af konkurrenter og konkurrerende produkter står Focus IT i dag som den eneste leverandør af en samlet integreret revisorløsning i Danmark", udtaler direktør Peter Fiehn.

I regnskabsåret har Focus IT udvidet sine tilbud til revisorer med flere fleksible Cloud løsninger og med ReviKar assistance til revisorer. ”Vi bliver ikke gazelle virksomhed, men vi vil også hellere fortsætte vores solide vækst, som revisorernes troværdige samarbejdspartner” slutter Peter Fiehn.

Læs årsregnskabet 2013-14 her

Yderligere oplysninger:

Direktør Peter Fiehn, Focus IT a/s. 
Tlf. 62 21 53 53
E-mail: info@focus-it.dk