26. september 2013
Vækst efter finanskrisen selvom revisorbranchen skrumper
Årsregnskab 2012/2013

Efter 8 år som medarbejderejet virksomhed kan Focus IT a/s igen præsentere et årsregnskab med vækst i omsætningen. Focus ITs ledelse er tilfreds med årets resultat på kr. 715.000 efter skat.

Focus ITs marked er revisorfirmaer i Danmark, og dem er der blevet færre af igennem en længere årrække. Tendensen vil givetvis fortsætte i fremtiden og Focus ITs vækst på mere end 80 % siden 2006 er i høj grad opnået ved en solid og stigende udviklingsindsats:

"Vores IT Revisor system bliver løbende videreudviklet, for at det kan skabe maksimal værdi for revisorfirmaet og understøtte revisors overholdelse af de bestandigt skærpede professionskrav. Vi har i regnskabsåret styrket organisationen med yderligere revisorfaglige kræfter, for at sikre det høje faglige niveau i IT Revisor. Dette er blevet modtaget særdeles positivt af vores kunder, og vi oplever i kontakten med nye kunder, at det faglige indhold vægtes meget højt, når der vælges revisorsystem", udtaler direktør Peter Fiehn.

I regnskabsåret har Focus IT desuden haft et stort fokus på at øge kendskabet til virksomheden og dens revisorløsninger, ikke mindst det nyeste tilbud til revisor - ReviSky, som er en komplet hostet revisorløsning: "Der er stor interesse for ReviSky både blandt nuværende og potentielle kunder, og vi forventer at det bidrager til en endnu højere aktivitet og et tilfredsstillende resultat i det kommende regnskabsår", fastslår direktør Peter Fiehn.

Årsrapport 2012/2013

Yderligere oplysninger:

Direktør Peter Fiehn, Focus IT a/s. 
Tlf. 62 21 53 53
E-mail: info@focus-it.dk