1. oktober 2012
Syv år i medarbejdernes hænder med uændret focus
Årsregnskab 2011/12

Focus ITs syvende år som medarbejder ejet virksomhed bød på en uændret omsætning og et overskud efter skat på 1,2 millioner kr., hvilket var lidt bedre end budgetteret.

Medarbejderstaben er udvidet til 16 ansatte. Denne styrkelse af medarbejderstaben har sikret yderligere revisorfaglig ekspertise, og fastholdelse og udbyggelse af Focus ITs position på markedet som Danmarks førende leverandør af it løsninger til revisorer.

"Focus IT er en sund virksomhed med et stærkt fokus på kerneforretningen. Den udvikling vi har gennemført i regnskabsåret vil sikre en fortsat fremgang.

I samarbejde med Karnov Group, Revisoft og IT Company har vi lanceret ReviSky - revisors komplette skrivebord i 'skyen', og de få måneder siden introduktionen har bevist, at ReviSky imødekommer et stort behov hos de mindre og mellemstore revisionsfirmaer.
Derudover arbejder vi til stadighed med at videreudvikle og vedligeholde vores system IT Revisor så det tilfører revisors forretning den størst mulige værdi, og en endnu større del af denne udvikling fokuseres nu på produktets revisorfaglige indhold"
, udtaler direktør Peter Fiehn.

I det kommende regnskabsår forventes et noget højere aktivitetsniveau og en lille fremgang i resultatet.

Se årsrapport 2011/2012

Yderligere oplysninger:

Focus IT a/s, Fåborgvej 65A, 5700 Svendborg
Kontakt: Direktør Peter Fiehn
Tlf. 62 21 53 53
E-mail: info@focus-it.dk