19. september 2012
Revisor kundemøde med stor succes
Deltagerrekord med flere end 250 deltagere

Focus IT afholdt den 12. september 2012 igen møde for firmaets revisorkunder i skønne omgivelser på Hindsgavl Slot ved Middelfart.

Dagens program bød på de seneste nyheder i IT Revisor, deriblandt det nye tiltag ReviSky, som er revisors komplette skrivebord i skyen. Focus IT har med dette tiltag gjort livet lettere for sine revisorkunder og på dagen blev deltagerne præsenteret for de mange muligheder, denne løsning indebærer. Adskillige revisorkunder er allerede flyttet i skyen.

Deltagerne kunne også vælge mellem 3 temaer om formiddagen og eftermiddagen, hvor de kunne fordybe sig i et emne efter eget valg. Disse blev afholdt af Focus IT sammen med eksterne indlægsholdere:

  • Erklæringer
  • XBRL i statussæsonen 2013 i samarbejde med Erhvervsstyrelsen
  • Tips og tricks med fokus på integrationen med kundernes systemer i samarbejde med e-conomic og Bornerups DataCenter og Microsoft

Dagen bød desuden på faglige indlæg, heriblandt statsautoriseret revisor Lars Kiertzner der fortalte om revisors mavefornemmelse: væsentlighed, risiko og valg af revisionsmål. Efter en skøn frokost, blev ordet overladt til Karnov Group, der præsenterede de nye erklærings-, rådgivnings- og skatteværkøjer.

Derefter blev deltagerne præsenteret for fremtidens IT Revisor og dets nye interface, som vil blive
frigivet som version 6 i 2013/14. Afslutningsvis blev hovedpunkterne i det nærmeste års udvikling gennemgået.

Samarbejdspartnere var, udover at være indlægsholdere, også repræsenteret med en standplads. 

Focus IT oplevede dagen som en stor succes og vil gerne takke alle kunder, samarbejdspartnere og foredragsholdere og ikke mindst Hindsgavl Slot for et rigtig godt og vellykket arrangement.

Kontakt Focus IT for yderligere oplysninger, tlf. 62 21 53 53

tranesalen

tranesalen2

lars k.

restaurant