29. august 2011
Nyt iværksættertilbud til ASP løsningen
Hosted IT Business ASP som iværksættertilbud

Fra 1. september 2011 har vi udvidet vores iværksættertilbud til også at omfatte den hostede IT Business ASP løsning. Den lokale installation af IT Business Light programmet har kørt som iværksættertilbud med succes siden 2005 og grundet en stor efterspørgsel har vi også valgt at udbyde ASP løsningen med et tilsvarende tilbud. Tilbuddet indeholder gratis tilslutning og det første kvartals drift.

I den hostede løsning leveres økonomiprogrammet IT Business Light på Focus IT´s server. Jeres kunder logger blot på og har adgang til alle programmets funktioner. Løsningen giver også mulighed for at du som revisor kan få tildelt et login af din kunde og dermed få adgang til deres data.

For at du kan benytte dig af tilbuddet skal du være tilmeldt vores iværksætterordning og din kunde skal være nystartet indenfor de sidste 6 måneder.

Du kan hente kontrakten på http://focus-it.dk/kundeomraade.aspx under Bestilling.

http://www.itbusiness.dk/ivaerksaettertilbud/revisorlisten.aspx finder du oversigten over revisorer der er tilknyttet vores iværksætterordning. Er I endnu ikke optaget på listen og ønsker at være det, så kontakt os på tlf. 62 21 53 53 eller info@focus-it.dk