29. januar 2010
Kundekonsulent
Focus IT søger revisoruddannet medarbejder til support af IT Revisor

Danmarks førende leverandør af totale IT-løsninger til revisorer søger revisoruddannet og IT interesseret kundekonsulent.

Jobbet:
Du skal indgå i et team af yderligere tre erfarne medarbejdere, der blandt andet løser følgende kunderelaterede opgaver:
• Support og vejledning af kunder i brug af IT Revisor og IT Business. Som værktøjer hertil anvendes: telefon, e-mail og fjernstyring af kundernes udstyr.
• Udarbejdelse af vejledninger og online hjælp til vore systemer
• Test af nye systemversioner
• Undervisning i form af kurser her i huset og hos vore kunder

Dine kvalifikationer:
Vi forventer, at du har interesse i og flair for anvendelse af IT.
Uddannelsesmæssigt er du som minimum revisorassistent og har erfaring med alle facetter af arbejdet i en revisionsvirksomhed. Ideelt set har du også erfaring med undervisning og udarbejdelse af vejledninger eller lignende. Da jobbet indeholder rejseaktivitet, i forbindelse med undervisning, er det vigtigt, at du har kørekort til personbil.

Som person skal du kunne lide det uforudsigelige og konstante nye udfordringer. Du skal kunne håndtere de travle perioder i hotline - gerne med et smil.

Vi tilbyder
En afvekslende hverdag i en visionær virksomhed, hvor du har mulighed for at være med til at gøre hverdagen lettere og mere attraktiv for mange revisorer.
En aflønning, der i niveau og sammensætning vil modsvare dine kvalifikationer og ønsker.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning pr. e-mail til info@focus-it.dk.
Ansøgningsfrist er den 26. februar 2010.
For yderligere information er du velkommen til at kontakte supportchef Anni Barrett eller økonomichef Per Skalshøi på tlf.: 62 21 53 53

Læs dette stillingsopslag i pdf-format