20. september 2010
Fem år i medarbejdernes hænder
For femte år i træk viser Focus IT a/s fremgang med et godt resultat

Den sydfynske IT virksomhed Focus IT a/s har nu aflagt sin 5. årsrapport og kan for femte gang fremvise solid fremgang. I det netop afsluttede 'krise' regnskabsår 2009/2010 er omsætningen steget med 8 % til ca. 13½ millioner og overskuddet efter skat blev godt 1½ million kroner.

Siden de 8 partnere i 2005 købte Focus IT a/s (tidligere Sydfyns Data A/S) er medarbejderstaben vokset til 13, ved fem ansættelser. Omsætningen er i de fem år vokset helt tilsvarende med 64 %, og resultatet har hvert år været tilfredsstillende.

Focus IT udvikler, leverer og servicerer det totale revisorsystem IT Revisor til danske revisionsvirksomheder. Udgangspunktet er en sund forretningsmodel, der sikrer at Focus IT fortsat med et godt resultat kan forfølge sin mission:
 'at udvikle de bedste og mest omfattende systemer til revisorer og revisorers kunder, og at levere disse, primært til revisorer, med en service, der tilfører revisors forretning den størst mulige værdi'.

Direktør Peter H. Fiehn bedømmer situationen efter de fem år:
"Vi er fortsat den eneste leverandør, der kan præstere et totalt branchesystem til revisors kvalitetsstyring, regnskabsproduktion og egen administration, hvor alle funktioner er udviklet og integreret fra bunden, udelukkende med fokus på revisors effektivitet.
Vi er i front når det gælder opfyldelse af fremtidens krav til revisor og det seneste års styrkelse af medarbejderstaben sikrer at vi kan bevare vores position.
Vi er også fortsat den eneste leverandør, der fokuserer 100 % på den danske revisionsbranche, og kan vise både vækst og en god økonomi.
Vi er bestemt ikke bange for fremtiden, men vi sætter en ære i bestandigt at være rettidigt bekymrede."

Det kommende år forventes at blive mindst lige så godt for virksomheden som det netop afsluttede, og det gode samarbejde med Thomson Reuters Professional og nu også med e-conomic vil blive fortsat og udbygget i tiden, der kommer.

For uddybende oplysninger kontakt:
Direktør Peter H. Fiehn, tlf. 62 21 53 53

Pressemeddelelse
Årsregnskab 2009/2010