18. september 2009
Stort fremmøde til Kundemøde
Selv på en herregård kan pladsen blive trang

235 spørgelystne og interesserede kunder fra revisionsbranchen mødte op, da Focus IT a/s holdt kundemøde på Hindsgavl Slot d. 16. september 2009. Kunderne kom fra hele landet fra Bornholm i øst til Ølgod i vest, og alle som én mødte veloplagte op fra morgenstunden. 

Samarbejdspartnere var også repræsenteret, og her var der bl. a. fremmøde fra Thomson Reuters Professional og e-conomic.

Dagen var opdelt i moduler, hvor nogle foregik i plenum og andre foregik i hold. Der blev præsenteret tre temaer, Arbejdsplaner, Regnskabsrapporter og Tips & Tricks, der hver især lagde vægt på forskellige fordele ved IT Revisor, som er Focus ITs komplette IT system til professionelle revisorer. Ved alle tema-præsentationer var der stor spørgelyst blandt de deltagende revisorer, og det resulterede i en god og konstruktiv dialog.  

Modulerne blev brudt af nogle pauser, hvor deltagerne havde mulighed for at strække ben udenfor i det flotte solskinsvejr. En god frokost fra Hindsgavls køkken var også lagt ind i programmet og her var der plads til en god snak på tværs af de forskellige deltagende revisionsfirmaer om både faglige og ikke-faglige emner.

Kunderne udgjorde dagen igennem et lydhørt publikum og da Focus IT ønsker at vise, at vi også er lydhøre overfor vores kunder, blev de bedt om at komme med ønsker til forbedringer og udvidelser af systemet. De gav udtryk for deres ønsker og holdninger i to spørgeskemaer, som nu vil blive gennemgået af Focus IT med henblik på at gøre IT Revisor endnu bedre til gavn for revisorkunderne.

Dagen sluttede af med et Focus IT kig ind i fremtiden ved direktør Peter H. Fiehn, der cementerede, at revisorerne er det absolutte omdrejningspunkt for Focus IT og at der også fremover vil blive gjort alt for at IT Revisor kommer rundt i alle hjørnerne af revisors forretning og fortsætter med at være det mest udbredte revisorsystem i Danmark.

Hent pressemeddelelse her

For yderligere oplysninger kontakt direktør Peter Fiehn, tlf. 62 21 53 53.