28. august 2009
Nye kurser i IT Business
Der er igen mulighed for at tilmelde sig kurser i IT Business

Vi har i 2008 og efteråret 2009 afholdt en række kurser i IT Business over hele landet. Kurserne har været populære og med baggrund i den store efterspørgsel afholder vi nu kurser i efteråret i henholdsvis Silkeborg og Roskilde. Vi anbefaler hurtig tilmelding.  

Formålet med kurset er at klæde brugeren på til at få det fulde udbytte af økonomisystemet og opnå et optimalt samarbejde med dig som revisor. Kurset er modulopbygget og dine kunder har mulighed for at vælge netop det modul, der passer deres behov - grundlæggende og/eller videregående. Hvert modul består af 2 sammenhængende dage og undervisningen vil foregå begge dage fra kl. 9-15.

Kursusholder er Brian Jacobsen, som er kundekonsulent og uddannet revisor­assistent med stor undervisningserfaring.

Kurserne afholdes på følgende tidspunkter og steder: 

Dato Sted Modul
12. - 13. oktober Silkeborg 1
12. - 13. november Silkeborg 2
2. - 3. november Roskilde 1
23. - 24. november Roskilde 2

 Tilmelding
Ønsker dine kunder at deltage i kurset, skal de foretage tilmelding via www.itbusiness.dk/kursus hvor der skal udfyldes en formular. Prisen for hvert modul (= 2 dage) er 1.000 kr. ekskl. moms og forplejning.

Har du spørgsmål til IT Business Light og efterårets kurser, er du velkommen til at kontakte os på 62 21 53 53 eller skrive til os på info@focus-it.dk. Du kan læse mere om kurset samt downloade/udskrive kursusfolderen på www.itbusiness.dk/kursus.