3. september 2009
Årsregnskab 2008/2009
Endnu et succesfuldt år med solid fremgang

Den medarbejder ejede sydfynske IT virksomhed Focus IT a/s har nu aflagt sin 4. årsrapport og kan for fjerde gang fremvise solid fremgang i det netop afsluttede regnskabsår 2008/2009. Omsætningen steg med 20 % og overskuddet før skat med 36 %. Efter skat blev virksomhedens overskud lidt over to millioner kroner.

De 8 partnere, der i 2005 købte det hæderkronede Focus IT a/s (tidligere Sydfyns Data A/S) er i dag blevet til 12 medarbejdere, foruden en på barsel.

På de fire år, der er gået siden da, er omsætningen i alt steget med over 50 % og resultatet med ca. 400 %.

Det er danske revisionsvirksomheder, der er markedet for Focus ITs software produkter, og virksomheden i Stenstrup er den toneangivende udbyder af et totalt revisorsystem.

For direktør Peter H. Fiehn er årets resultat særdeles positivt: "Vi er ikke kandidater til at få betegnelsen "Gazelle virksomhed". Vores marked er ikke stort, og i de forgangne årtier er det endda er skrumpet en smule hvert år bl.a. som resultat af firmaopkøb. Set i lyset heraf er omsætningsfremgangen, som primært skyldes en netto tilgang af nye kunder, særdeles tilfredsstillende. At den solide fremgang i resultatet er mere tilfredsstillende for os end en 'gazelle omsætning' siger nok sig selv."

Det kommende år forventes at blive mindst lige så godt for virksomheden som det netop afsluttede, og det gode samarbejde med Thomson Reuters Professional bidrager i stigende omfang til, at Focus ITs flagskib IT Revisor leveres som en samlet løsning til danske revisorer med såvel software som fagligt indhold.

Som den seneste nyhed frigiver Focus IT i samarbejde med Thomson Reuters Professional nu også den integrerede firma kvalitetsmanual for revisorer. Kvalitetsmanualen fungerer som et digitalt opslagsværk for revisionsfirmaets medarbejdere til sikring af revisors overholdelse af de mange forskellige professionskrav.

Pressemeddelelse


Årsrapport 2008/2009