4. marts 2008
EUC-kurserne er en succes
IT Business kurserne er et tilløbsstykke og deltagerne er meget tilfredse.

Som det tidligere er blevet omtalt har Focus IT indledt et samarbejde med EUC om kursusforløb i IT Business Light, målrettet mod nuværende og kommende IT Business brugere. De planlagte fem kurser blev hurtigt overtegnede, og foreløbigt er tre af de fem kurser afholdt. Brugertilfredsheden med kurserne - især for så vidt angår indholdet - har været meget stor.

Desværre har vi måttet skuffe en del IT Business brugere, da der ikke har været plads til alle de interesserede. Vi fortsætter imidlertid samarbejdet med EUC, og håber derfor, at vi snart vil kunne tilbyde flere lignende kurser - evt. på sigt også andre steder i landet.

Også på de kommende kurser vil indholdet være henvendt til IT Business brugere, og det kan derfor ikke anbefales, at vores revisorkunder tilmelder sig. Den overvejende del af indholdet vil være elementær viden for en revisor eller revisorassistent, og vi opfordrer derfor til, at lade kursuspladserne gå til den egentlige målgruppe; nuværende og kommende IT Business brugere.

Læs mere om indhold, steder, priser og datoer på www.itbusiness.dk/kursus.