10. maj 2006
Stillingsopslag
Focus IT søger fagkonsulent

Danmarks førende leverandør af totale IT-løsninger til revisorer søger fagligt stærk revisoruddannet person (gerne Cand.merc.aud) til fortsat udvikling af produkterne IT Revisor og IT Business.

Med base i vores landlige domicil ved Stenstrup nær Svendborg, arbejder vi i Focus IT dagligt for at tilbyde revisorer de bedst mulige produkter - med det mål for øje, at tilføre revisors virksomhed den størst mulige værdi. Det gør vi ved at udvikle IT Revisor og IT Business, - produkter, som henvender sig til revisor og revisors kunde, og som vi i Focus IT har udviklet helt fra bunden - konstant med tanke for den arbejdende revisors hverdag.

Da vi har meget travlt søger vi nu en person, der med sine revisorfaglige kvalifikationer og sin interesse for IT kan bidrage til den fortsatte udvikling af vore produkter og betjening af vores kunder.

Dit nye job
I Focus IT laver vi selv faglige standarder i form af standardkontoplaner, regnskabsrapporter, revisionsplaner med videre, og vedligeholdelsen af disse vil være blandt dine primære løbende opgaver. Dertil kommer en mængde andre spændende opgaver, som du naturligt vil blive en del af, såfremt det er i overensstemmelse med dine ønsker og evner. Disse opgaver kunne være deltagelse i det løbende systemdesign, deltagelse i hotline-arbejdet, afholdelse af kurser for revisorer samt meget andet.

Dine kvalifikationer
Du har erfaring med alle facetter af arbejdet i en revisionsvirksomhed og din teoretiske ballast er helt ajour.
Da din hverdag kommer til at indeholde mange parallelle opgaver er godt overblik og omstillingsparathed vigtige egenskaber.
Erfaring med undervisning og udarbejdelse af artikler/vejledninger eller lignende er også relevant.

Vi tilbyder
En afvekslende hverdag i en visionær virksomhed.
Mulighed for at være med til at hverdagen bliver lettere og mere attraktiv for mange revisorer.
En aflønning, der i niveau og sammensætning vil modsvare dine kvalifikationer og ønsker.

Erfaring og pondus kan i øvrigt være en god erstatning for fuld arbejdstid, hvis du er til deltidsjob, og alder, køn, hårfarve og dets lige spiller ingen rolle.

Ønsker du at vide mere om jobbet, os og vores virksomhed, er du velkommen til at kontakte økonomichef Per Skalshøi eller direktør Peter Fiehn på tlf.: 62 21 53 53.

Hent stillingsopslag i pdf-format
Se annoncen i Revision & Regnskabsvæsen juni 2006