11. august 2004
Integration til SP:Skat sikret
Fremover eksisterer samme udbyggede integration mellem IT Revisor og SP:Skat

Da sæsonen for bestilling af skatteberegningsprogrammer nærmer sig, finder vi behov for at præcisere status og fremtiden for integrationen mellem IT Revisor og SP:Skat.

På samme måde som de seneste 10 år vil der også i årene fremover eksistere udbyggede integration til skatteberegningsprogrammerne - SP:Skat. Den aftale, der indgået mellem Focus IT og Magnus Informatik sikrer, at vore kunder også i årerne fremover har samme effektive integration for import og eksport mellem vore programmer.

Ligeledes ligger i det fortsatte samarbejde, at Magnus Informatik står bag vedligeholdelsen af Arbejdsplan for Revisorer, som Focus IT kan levere som fagligt indhold til IT Revisors Projektsystem.

Som tidligere meddelt, betyder den nye aftale også, at alle SP:Skat beregningsprogrammer fremover bestilles direkte hos Magnus Informatik. Til efteråret når de nye program-versioner foreligger, vil disse blive distribueret fra Magnus Informatik og ud til de enkelte kunder. De enkelte kunder vil blive kontaktet direkte af Magnus Informatik vedrørende bestilling af SP:Programmerne.