IT Løsninger til revisors kunder III
Vores IT Business system er jo ikke den eneste mulighed

Siden vi første gang i 2007 skrev om dette emne har vores IT Business systemer oplevet en vækst på 261 %. e-conomic løsningen har haft en nogenlunde tilsvarende vækst, men har en langt større brugerbase end IT Business (måske 20 gange så stor).
I 2009 kunne vi fortælle at vi i samarbejde med e-conomic udviklede en særligt effektiv webservice baseret integration til revisor (vores IT Revisor program) og revisors kunde (e-conomic). Denne integration har nu i mere end 1½ år været til stor nytte for mange af vores revisorkunder og for deres kunder.

I begyndelsen af 2011 indledte vi et samarbejde med Microsoft (repræsenteret ved Bornerups Datacenter), og nu lægger vi de sidste hænder på udviklingen af en tilsvarende effektiv integration mellem vores IT Revisor system og Microsofts Dynamics C5 Online løsning.

Integrationen som også er webservice baseret, vil være en del af IT Revisor inden udgangen af 2011, ligesom alle Microsofts C5 Online partnere vil kunne benytte den til C5 version 2012 systemet udviklede del af løsningen.


Som vi skrev på Bagsiden for 4½ år siden:

"Det som dybest set kræves for at gøre kommunikationen mellem IT Revisor og et givet 'lille ERP system' til et let og smertefrit element i det øvrige samarbejde mellem revisor og revisors kunde, er i virkeligheden blot et positivt samarbejde og en meget overskuelig indsats af udviklingsarbejde hos den pågældende producent af ERP system og hos Focus IT.
Det handler først og fremmest om udveksling og gensidig opdatering af kontoplan og af bogførte posteringer.
Hos Focus IT er vi indstillet på at indgå i sådanne samarbejder. "

Med de tre særligt effektive integrationer (IT Business, e-conomic og C5 Online) har vi måske dækket mere end halvdelen af de kommende års ERP installationer hos revisors mindre kunder, men der er bestemt stadig plads til en til.

Hvad gør Focus IT?
Vi søger løbende at interessere andre udbydere af ERP løsninger for tilsvarende samarbejder. Det er ikke nemt, og det tager som vi nu ved meget lang tid.

Når først en aftale er indgået, handler det derefter om en fælles udviklingsindsats, der næppe overstiger et par mandemåneder.