IT løsninger (ERP) til revisors kunder II
Vores IT Business er jo ikke den eneste mulighed, så vi har indgået en aftale med e-conomic.

Det er næsten to år siden, jeg skrev om dette emne:

IT løsninger (ERP) til revisors kunder

"Det som dybest set kræves for at gøre kommunikationen mellem IT Revisor og et givet 'lille ERP system' til et let og smertefrit element i det øvrige samarbejde mellem revisor og revisors kunde, er i virkeligheden blot et positivt samarbejde og en meget overskuelig indsats af udviklingsarbejde hos den pågældende producent af ERP system og hos Focus IT.
Det handler først og fremmest om udveksling og gensidig opdatering af kontoplan og af bogførte posteringer.
Hos Focus IT er vi indstillet på at indgå i sådanne samarbejder. "

Vi har nu indgået en samarbejdsaftale med e-conomic.

Næsten alle revisorer kender e-conomic, fordi det er et godt og enkelt system til revisors mindre kunder, og fordi e-conomics koncept indebærer en effektiv markedsføring af revisors egen forretning.
Gennem de seneste år har e-conomic opnået en meget stor kundebase, og den store tilgang af nye kunder giver grund til at tro, at e-conomic om få år kan være Danmarks mest udbredte ERP system til mindre virksomheder.

I de nærmeste måneder vil e-conomic og Focus IT foretage en aftalt udvikling i vores respektive systemer, og vi forventer at kunne præsentere en løsning, hvor programmerne samarbejder 'let og smertefrit', ved vores kundemøde den 16. september. Herefter vil løsningen være en del af IT Revisor.

Hvad gør Focus IT?
Vi håber at kunne interessere andre udbydere af ERP løsninger for tilsvarende samarbejder..