Revisor kan nu være servicebureau for sine kunder
Focus IT har skabt et produkt, som letter dagligdagen for revisor i samarbejdet med sine kunder. Produktet er IT Business Light udbydersystem (ASP)

Med dette produkt kan revisor lade sine kunder køre på sin egen Windows terminal Server. Programmet, som kunden får adgang til, er IT Business Light. Samtidig har revisor adgang til de samme data via IT Revisor systemet, med alle de funktioner, som er indeholdt heri.

Den enkelte kundes data placeres på serveren i en struktur, så det er muligt at opsætte sikkerhedsregler, der forhindrer brugere i at tilgå andet end egne data. Når opsætningen er på plads, logger kunden sig ind med sit brugerlogin og password. Focus IT stiller de nødvendige værktøjer til rådighed til administration af brugere mv.

IT Business Light udbydersystem giver mange fordele for både kunde og for revisor, f.eks.:

  • Kunden skal ikke sørge for opdatering af program, dette sørger revisor for, via værktøj fra Focus IT.
  • Kunden skal ikke tænke på sikkerhedskopiering af data, dette er en del af revisors backup.
  • Der skal aldrig sendes data frem og tilbage mellem revisor og kunde. Revisor kan arbejde i samme data som kunden. Derved er der sikkerhed for, at data aldrig går tabt.
  • Det er let for revisor at rådgive i brugen af systemet, idet revisor via IT Revisor kan kontrollere og evt. tilrette kundens data.
  • Revisor kan løbende afstemme kundens bogholderi, når det passer ind i dagligdagen. Kundens data er til rådighed hele tiden.
  • Revisor kan i IT Revisor foretage årsafslutning og skrive regnskaber direkte fra kundens data, samtidig med, at kunden arbejder videre i næste regnskabsår.

Med andre ord: med dette system opnås en øget datasikkerhed, og der spares en masse tid ved, at data altid er til rådighed for både kunde og revisor.

Samtidig med alle disse åbenlyse fordele, er IT Business Light udbydersystem en økonomisk overkommelig løsning. En løsning med 50 brugere koster ca. 750 kr. pr. bruger i opstartsomkostninger og ca. 70 kr. pr. måned. Til sammenligning koster en IT Business Light, installeret hos kunden 122 kr. om måneden, hvilket i øvrigt er langt billigere end de fleste tilsvarende produkter.

Focus IT begyndte allerede for mere end 35 år siden (dengang Sydfyns Datacentral a/s), som servicebureau, at tilbyde revisorer bogføring og udskrift af regnskaber. Focus IT har fulgt med udviklingen, og kan nu hjælpe landets revisorer med, at overtage rollen som servicebureau for sine kunder i et moderne online miljø. IT Business Light udbydersystem er et gennemprøvet system, som er i drift hos flere større revisionsfirmaer. Se mere her.