Kvalitetsstyring og dokumenthåndtering i IT Revisor
Har du styr på dokumentationen af dine kundeopgaver, - og er du sikker på, at du gør det på den smarteste måde? Hvis ikke - kan du her læse, hvordan en integreret løsning i IT Revisor virker

For ca. fem år siden besluttede Focus IT at udvikle den helt rigtige løsning til brug for revisorers dokumentation, - særligt i relation til opgaver med revision, review, budget og anden rådgivning. Der blev dengang lavet en aftale med Magnus Informatik omkring udvikling og vedligeholdelse af det faglige indhold,   - og lige siden er der blevet arbejdet videre på produktet, som i dag bør være det helt oplagte valg, når der skal vælges software til kvalitetsstyring.

Selve softwaren består groft opdelt i værktøjer til planlægning, udførelse og kontrol af opgaver samt funktionalitet til overførsel af opgaver til Outlook. Alle værktøjer kan således aktiveres direkte fra opgavelisten/indbakken i Outlook, og på den måde kan Outlook fungere som det daglige udgangspunkt for medarbejdernes arbejde, - i et vant miljø og på en nem og overskuelig vis. Opgaver kan tilføres informationer om tilknyttede medarbejdere, deadlines, budgetteret tidsforbrug og meget mere, - og de kan fordeles og omfordeles blandt medarbejdere i en pædagogisk visuel samlet oversigt, i form af vores interne planlægning, der er et modul med stærk integration til Excel.

Det faglige indhold kan som nævnt leveres qua vores samarbejde med Magnus Informatik omkring arbejdsplan for revisorer, men man kan også vælge at udarbejde en standard selv. Arbejdsplan for revisorer er en standard-manual, der danner udgangspunktet for den enkelte opgave, - primært struktureret i form af arbejdspapirer med checkskemaer for hver enkelt revisionsgruppe. Checkskemaerne er organiseret logisk i henhold til revisionsmål, og visningen kan løbende tilpasses, så arbejdsgangene altid fremstår så overskuelige som muligt. Magnus Informatik vedligeholder naturligvis løbende det faglige indhold, så det altid er i overensstemmelse med de seneste revisionsstandarder.

Alt dette, hvortil der selvfølgelig hører et hav af detaljer og smarte funktioner, er det vi kalder IT Revisor kvalitet, - en pakke, der kan tages i brug, hvis man udelukkende ønsker at anvende kvalitetsstyringsdelen af IT Revisor. Hvis man imidlertid er (eller overvejer at blive) den lykkelige indehaver af en IT Revisor med time/sag og afslutningsark, - ja, så får man desuden muligheden for at lade vores planlægningsværktøj beregne væsentlighedsniveau og acceptable fejl på baggrund af de tilgængelige regnskabsdata, overføre timer til time/sag og slå op i aktuelle arbejdspapirer, når der arbejdes i afslutningsarket. Se illustration