IT Business Light til iværksættere er en succes
Focus IT har i de seneste 2 år haft øget focus på iværksætteri. Kundeønsker, markedskrav od 'de ansattes' nye titel som iværksættere - i forbindelse med medarbejderovertagelsen af Focus IT - var nogle af de elementer der var udslaggivende, da Focus IT valgte at have et iværksættertilbud

Flere af vores IT Revisor brugere henvendte sig med ønske om, at vi som deres IT leverandør skulle bakke op om deres iværksætter kunder. Da Focus IT netop selv lige var blevet købt af firmaets medarbejdere, var der en stærk iværksætterånd til stede og beslutningen om et sådant tiltag lå lige for.
Da Focus ITs produktportefølje allerede inkluderede IT Business Light, var det naturligt at tage skridtet mod et iværksættertilbud baseret på dette produkt.

Resultatet blev et samarbejde mellem Focus IT og vores IT Revisor kunder -iværksættertilbudet omfatter derfor:

  • En gratis iværksætter konsultation hos en af de deltagende revisorvirksomheder.
  • 1 stk. IT Business Light program, der er gratis det første år, og som kun koster 115 kr. pr. md. i opdateringsabonnement de følgende år.

Rent praktisk foregår det sådan, at man som IT Revisor kunde har mulighed for at blive tilknyttet vores iværksættertilbud. Derved bliver man synlig på vores IT Business hjemmeside med: firmanavn, e-mail, adresse, tlf.nr. og www.adresse.

På denne side har iværksætteren mulighed for at læse om vores tilbud, og hvis det har interesse, så at vælge sig ind på en given region og se hvilke revisorer, der er tilknyttet netop i det område.
Vi, i Focus IT, arbejder løbende på at gøre tilbudet kendt i diverse iværksætterfora.
Men vigtigst er, at man som revisor er med til at udbrede kendskabet til tilbudet. Det har mange også arbejdet på - så meget at vi betegner ordningen der nu har kørt i 2 år som en succes.

Et værktøj til både kunde og revisor.
Selve IT Business Light produktet har været på markedet i 4 år.
Erfaringer fra denne periode er meget positive. Her henvises både til feedback fra vores revisorkunder og de konstant stigende salgstal.
En 'hjemmelavet' top 3 over tilbagemeldinger fra de revisorer, der har kunder på løsningen - ser sådan ud:
1. Ingen tab af data ved Import/eksport.
2. Bedre sparring med kunden, da man kører i systemer med samme platform.
3. Godt salgsredskab for revisor i iværksætterøjemed.

Kursus
På vore kundemøder i efteråret mærkede vi da også den stigende interesse for IT Business Light. Så meget, at der ligefrem var opstået interesse for egentlige kurser i IT Business Light for revisor.

Vi er blandt kendere 'kendte for' at gøre alt, hvad vi kan for at reagere hurtigt på kundeønsker og derfor fandt første kursus sted i Odense medio december. Der var stor tilfredshed blandt deltagerne. Mange var yderst positive over 'alt det som IT Business Light kan'. Vi har derfor besluttet, at vi på opfordring afholder sådanne IT Business Light kurser, så længe behovet er der. På disse kurser bliver der lagt vægt på områderne:

  • Ordre/fakturering
  • Fakturatilpasning
  • Kom godt i gang

Kurserne vil i øjeblikket kun henvende sig til revisor, men er der ønsker om en individuel løsning, er man også velkommen til at kontakte os.

Sidste skud på stammen
Vi har i en periode tilbudt IT Business Light som en ASP løsning(ikke iværksættertilbud). Nu tilbyder vi også et IT Business light ASP Udbydersystem. Her kan revisor tilbyde sine kunder at køre på en ægte hosted løsning - på revisors egen Teminal Server og i de samme data som revisor kører i.