Focus IT vil høre din mening!
Da vi tog beslutningen om at have et medie udover Focus IT Nyt - vores månedlige information til vores kunder, var det fordi, vi ønskede at øge dialogen med de danske revisorer!

Vi har nu i 6 mdr. fortalt ugentligt om os selv, hvad vi arbejder med, hvad vi tror der vil ske i fremtiden og meget andet.

... Men ud over et par enkelte kommentarer har vi ingen indlæg modtaget fra eksterne forfattere.
Og så er det jeg føler, at Bagsiden ikke er en dialog med de danske revisorer!
Naturligvis stiller jeg mig spørgsmålet HVORFOR? Revisionsbranchen er efter min vurdering i en rasende spændende udvikling på mange områder (ikke kun vedr. IT) - måske har vores læsere ikke forstået, at selvom Bagsiden ikke er en blog, kan man både kommentere og forfatte indlæg selv. Blot foregår dette ikke ucensureret, da Focus IT vil kunne stå inde for, at det der bliver bragt på Bagsiden er relevant stof for revisorer.

... Men jeg vil gerne slå fast, at alle relevante indlæg og alle relevante kommentarer til indlæg vil blive bragt!
Da jeg ved, vi ikke har berørt alle spændende emner i revisionsbranchen endnu, vil jeg hermed komme med en opfordring: SKRIV - vi vil høre jeres mening! Vi ved i følger med!
Eller hvad med at gøre os opmærksom på emner i branchen, der kunne være relevante at berøre - vi tager gerne udefra komne forslag til indlæg op!