IT Standardkontoplan

Den totale standardkontoplan vedligeholdes af Wolters Kluwer i samarbejde med vores revisorkunder.

Generelt
IT Standardkontoplan ajourføres løbende i henhold til udviklingen i regnskabs- og skattelovgivningen. Vi er meget opmærksomme på vore kunders behov, hvilket har betydet, at vi har udarbejdet specialudgaver af IT Standardkontoplanen, og tilbyder IT Landbrugskontoplan og IT Foreningskontoplan. 

Funktioner
Modulet indeholder en konteringsvejledning, der slår op på det aktuelle kontonummer. Har du kunder, der anvender IT Business Light kan der genereres et ekstrakt af konteringsvejledningen, der kun indeholder det din kunde har behov for. Din kunde kan lave sine egne tilføjelser, som du kan se og tilpasse.

Vedligeholdt Gruppetabel til rapportsystemet, Intervaller til integration med skatteberegningsprogrammer og revisionsgrupper til integration mellem Afslutningsarket og Revisions- og Arbejdsplan er alt sammen en del af modulet.
Der er opsat en lang række automatikker, der f.eks. bogfører ej fradragsberettiget andel af repræsentation og meget andet sammen med den daglige bogføring uden du skal foretage dig yderligere.

Også engelske kontobetegnelser
Det er muligt at hente engelske kontobetegnelser. Som de danske kontobetegnelser vil disse også blive løbende vedligeholdt i henhold til regnskabs- og skattelovgivningen. Dette gælder indtil videre A; B; C regnskaber. Specialregnskaberne indenfor landbrug og foreninger følger.

IT Standardkontoplan findes i kundeområdet i PDF-format til gennemsyn. Er du ikke kunde, men interesseret, så kontakt os  for yderligere information.

IT Standardkontoplanpdf ikon